top of page

"HÅLLBAR KONSUMTION FÖR ATT BEKÄMPA KLIMATFÖRÄNDRINGARNA, MEN HUR?"

Digitalt panelsamtal - onsdag 10 mars 2021

"Hållbar konsumtion för att bekämpa klimatförändringarna, men hur?" - digitalt panelsamtal

En stor del i bekämpandet av klimatförändringarna handlar om att förändra våra konsumtionsmönster. Hur kan näringslivet arbeta med frågorna? Vilka lösningar finns och vad behövs ytterligare göras för att vi ska gå i mål? 

 

Digitalt panelsamtal

Lyssna till Tove Ahlström, vd för den oberoende tankesmedjan Global Utmaning och John Hultberg hållbarhets-, personal och marknadsansvarig på företaget RP i digitalt panelsamtal lett av moderator Parul Sharma från CSR Sweden.

 

Evenemanget är kostnadsfritt. 

Dag: Onsdag 10 mars 2021

 

Tid: 09.30 -  10.30 

 

Moderator: Parul Sharma från CSR Sweden

Kostnadsfritt deltagande.

Se i efterhand

Medverkar

tove-ahlstrom.jpg

TOVE AHLSTRÖM

Tove Ahlström är VD för den oberoende tankesmedjan Global Utmaning, som arbetar med policypåverkan inom hållbarhetsområdet både nationellt och internationellt. Hon är utbildad civilingenjör vid Linköpings tekniska högskola och har erfarenhet från att arbeta inom små och stora företag och offentlig förvaltning. Hon har bland annat varit hållbarhetschef på Apotea och blev 2017 finalist i Sveriges bästa hållbarhetschef. Hon står även med på listan över 101 hållbarhets mäktigaste 2018. Tove är ansluten till Al Gores Climate Reality Project.

John Hultberg.jpg

JOHN HULTBERG

John Hultberg en entreprenör som drivs av hållbarhet. Under sina studier på KTH väcktes intresset för resurssnålhet och effektivt utnyttjande av resurser. John arbetar idag som hållbarhets-, personal och marknadsansvarig på företaget RP. Ansvarområden som han själv anser bör sitta ihop om man önskar driva ett företag med en hållbar kultur. John sitter även med i styrelsen för CirEko; näringslivets arena för Cirkulära Affärer. Detta för att påskynda omställningen från en linjär till cirkulär ekonomi.
 
RP kort för Recycling Partner arbetar med återanvändning kontorsinredning sedan 2004. Allt för att minska slöseriet i företag och organisationer. RP har en rikstäckande organisation med ett sjuttiotal heltidsanställda miljöhjältar.

bottom of page